Den moderne genanvendelige ble

Hvis dit barn døjer med rød numse eller du bare gerne vil minimere dit affald, vil vi helt klart anbefale at du skifter over til at bruge en genanvendelig stofble fra Weecare.

Ved at bruge disse bleer er der mindre risiko for allergier og hudgener, da der ikke konstant er dårlig kemi op af huden.

Bleerne er genbrugsbleer, hvilket betyder at du ikke skal smide bleen ud efter brug. Bleen bliver vasket, og er klar til brug igen.
Bleerne kan også sagtens bruges selvom du er ude. Her skal du blot medbringe den lille Wetbag, hvor du kan lægge de brugte bleer og klude. 
Faktisk er der lavet beregninger på, at hvis du bruger genanvendelige bleer sparer du miljøet for 2 tons affald pr. barn.

Ved at bruge Weecare bleer sparer du også i dit daglige budget, da du ikke skal huske at købe bleer løbende. Bleerne er enormt slidstærke og kan bruges af flere børn. Når du er færdig med at bruge dem til dine børn, kan de nemt sælges videre.

Mange bliver positivt overrasket, når de begynder at bruge genanvendelige bleer til deres børn.

Det er nemmere end du tror!
Selvfølgelig er der en smule mere vasketøj, og du skal gøre lidt mere end du skal med en engangsble.
Der skal du bare tænke på, at når du bruger en Weecare ble, at du sparer miljøet for en masse affald, og at de er meget sundere for dit barn.

Derudover handler det også om anerkendelse over at skulle have det ekstra arbejde. Ved at bruge Weecare sparer du også din egen gang til skraldespanden med en pose ildelugtende engangsbleer, og fylder skraldespanden op med noget du i princippet ikke behøver fylde den op med.

Affald er noget der står på manges ønskeseddel om at minimere, da vores jord ikke kan følge med. Flere supermarkeder i større byer tilbyder også, at du kan have dine egne beholdere, og sælger fx mel, havregryn og linser i løs vægt.

Hermed ikke sagt at vi alle skal være sådan. Men man kan fx starte i det små, og bruge genanvendelige bleer – Moder jord vil takke dig 😊 (og det vil dine børn også, da de ikke skal rende rundt med rød irriteret numse)


Skriv en kommentar

Bemærk venligst kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.