Det bæredygtige valg er at vælge bambus

Derfor skal du vælge bambus materiale:
Bambus har en unik antibakteriel virkning, og hjælper med at bekæmpe bakterier. Derfor er det også et ekstra fantastisk materiale til håndklæder og sengetøj, da det samtidig også er allergivenligt. Bambus hjælper mod eksem og allergier, da det er hurtigt tørrende, og har antibakterielle egenskaber.

Bambus har en beroligende effekt på huden - derfor er det også et skønt materiale til børn, babyer og andre med følsom hud. Layette er vævet på den måde, så det fungerer varmeregulerende på kroppen. Det vil sige, at hvis det er varmt udenfor har Layette en kølende virkning, og hvis det derimod er koldt, har Layette en varmende effekt. Find vores udvalg af det bæredygtige baby- og børneudstyr fra Layette her

Bambus materialer føles utrolig blødt mod huden, også selvom det er vasket mange gange. Den bløde overflade får kroppen til at slappe af og falde til ro, hvilket især er vigtigt under søvnen, og også utrolig rart efter et varmt bad. 

Det er vigtigt at du vasker det på max 40 grader, og lader det luft tørre, derved beholder du blødheden og kvaliteten i top.

Og derfor skal du vælge Layette der er 100 % bambus!

 

Hvis du gerne vil være klimavenlig, skal du vælge produkter produceret i bambus. Flere og flere forskere mener at bambus er fremtiden indenfor tekstiler.

For hver gang der høstes bomuld én gang, kan der høstes bambus 10 gange. Og derfor er bambus ikke lige så stor en belastning for klimaet som fx bomuld.

  1. Bambus er verdens hurtigst voksende plante og er i stand til at forny sig selv, den skal derfor ikke genplantes.
  2. Bambus optager CO2 og drivhusgasser, og producerer 30 % mere ilt end samme mængde træer. Samtidig er bambus en meget hurtig voksende plante, og nogle sorter kan vokse op til 1 meter om dagen. Derfor er det hele tiden muligt at høste mere bambus.
  3. Bambus kræver heller ikke ekstra vanding, da den har nok vand tilgængeligt ved de naturlige vandressourcer.

Bambus er ikke kun godt for miljøet, men er også godt for dig og dine børn.

 

 

Ammepuder fra Layette

Ta' fx et kig på vores silkebløde ammepuder

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.