Her er vi – holdet bag Smartble.dk

Velkommen hos Smartble.dk – hvor er vi glade for at du kigger forbi.

Siden 2018 blev til 2019 har vi været holdet bag Smartble.dk – og vi glæder os nu til at lære jer alle at kende.

Hvad gør jeg i en travl hverdag?
Da vi selv har små børn, og synes at vi har mere travlt end nogensinde, kender vi godt til problematikken med at skulle slæbe kvalitetsbleer hjem måned efter måned, og ikke mindst at skulle huske at købe dem.
Derfor så vi et kæmpe potentiale hos Smartble.dk. Vores mission er nu at komme ud til endnu flere småbørns forældre, så de kan lære Smartble.dk at kende og slippe for den ekstra byrde, det er at skulle huske at købe bleer.

Vores børn er det dyrebareste vi har, og derfor mener vi at alle babyer og børn fortjener det bedste. På Smartble.dk finder du gode gennemtestede produkter, og faktisk tester vi flere af produkterne på vores egne børn, så vi kan råde og vejlede hvis I skulle have spørgsmål.
Vi udvælger kun de bedste produkter, så alt lever op til de nyeste standarter og krav. Og som navnet indikerer, ønsker vi at gøre hverdagen smartere omkring bleer og andre produkter til de små.

Gave til nyfødte, babyer og børn?

Husk at flere af vores produkter egner sig godt som gave. Derfor kan du tilføje ”Giv som gave” til din indkøbskurv. Så pakker vi gaven pænt ind til dig, samt skriver et lille fint kort.
En god gave er fx at give en måneds bleabonnement til den nyfødte i barselsgave, eller nogle lækre hudplejeprodukter. Til de større børn kan man fx give en fin Naty potte, når de er klar til at begynde at bruge den.

Økologi, bæredygtighed og små børn?

For os her bag Smartble.dk er økologi og bæredygtighed vigtigt, og hvis det samme gælder dig, kan vi glæde dig med at vi her hos Smartble.dk kan tilbyde dig produkter med en naturlig omtanke for produkter uden sundhedsskadelige kemikalier.

Hvis der er noget du tænker at vi kan gøre anderledes eller bedre, så kontakt os gerne, så vi kan hjælpe jer forældre og gøre netop jeres hverdag smartere.

Med venlig hilsen
Smartble.dk


Skriv en kommentar

Bemærk venligst kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.