Økologiske bleer på abonnement

Mange forældre søger efter en ble, som har en lav miljøbelastning og som samtidig er behagelig at bære for barnet. Vælger du en ble fra ECO by Naty, så er du sikker på at få dette opfyldt. Bleerne er nemlig de førende økologiske på markedet og en af de mest ”grønne” bleer i verden. Den er designet efter forældrenes krav til bleer, og der er ikke gået på kompromis med kvalitet og funktionalitet.


Bliv fri for kemikalier i bleerne til dine børn

Vælger du en økologisk ble fra ECO by Naty, så er du sikker på at dit barn ikke bliver belastet med skadelige kemikalier og parfumer. Bleens forskellige lag som er i kontakt med barnet er fremstillet af 100% certificerede bio-baserede materialer, som er uden kemikalier. Dette sikre, at der opleves mindre hudirritation, og at bleen er naturlig åndbar. De økologiske bleer fra ECO by Naty er også fri for klor og blegemidler.


Det grønne ble alternativ

Har du ikke hørt om ECO by Naty, så kan det være fordi, at det er et Svensk mærke. Dette gør ikke deres økologiske engangsbleer dårligere, tværtimod. Svenskerne har altid været innovative og været med til at præge miljøet i en grønnere retning. ECO by Natys mange års specialisering indenfor miljøvenlige og effektive bleer, har skabt en af de mest miljøvenlige engangsbleer i verden. Så er bleerne tilmed økologiske. Bleerne er anbefalet af de svenske Astma og Allergi Forbund.


Få leveret økologiske babypakker lige til døren

Du har mulighed for at få leveret økologiske bleer lige til døren. Dermed skal du ikke bruge tid på at bære bleer hjem fra supermarkedet i kassevis. Det er dog heller ikke alle supermarkeder, hvor der kan skaffes økologiske bleer, så hvorfor ikke få dem leveret lige til døren. Du får helt sikkert en nemmere hverdag. Bestil din babykasse med bleer her. Du kan vælge mellem forskellige pakker til din baby og dit barn, alt efter hvilken størrelse du skal bruge.

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.