Sådan får du leveret bleer lige til døren

Synes du 17 kroner om dagen for bæredygtige økologiske bleer og levering er dyrt?

Hvad bruger du 17 kr om dagen på?
Selvom du bor i Jylland og det er der du er på barsel, så kan man ikke få en god latte, eller en lækker croissant for 17 kr. Du kan højest få dit daglige barsels-fix af tyggegummi og mintpastiller.

Du skal alligevel have bleer til den lille, så hvorfor ikke få økologiske bleer leveret lige til døren for det samme som en stor marsbar koster?

Vi oplever flere og flere der efterspørger mere "grønne" engangsbleer, hvor vi samtidig kan passe bedst muligt på miljøet og give vores børn en god effektiv ble.

Et barn bruger Ca. 150 bleer om måneden alt afhængig af hvor gammel barnet er.

De fylder under barnevognen hjem fra indkøbsturen, og Ca. det dobbelte i skraldespanden, da de jo er fyldte af - ja du ved nok 💩

Ikke nok med at de er miljøvenlige, synes vi også at det er nogle af de bedste og mest effektive bleer på markedet.

Her hos Smartble.dk har vi selvfølgelig testet dem på vores babyer :) og vi synes også at du skal afprøve dem - derfor tilbyder vi gratis pakker med bleer til din baby.

Selvom du kun gør en lille forskel, tæller det også i det store miljøregnskab - og at skifte bleerne ud til mere grønne og miljøvenlige, er ikke kun at gøre en LILLE forskel, du gør faktisk en KÆMPE stor!

VIDSTE DU at dit barn bruger 6.500 bleer inden det bliver renlig, hvorfor så ikke bruge nogle som er nedbrydelige og skåner miljøet mest muligt?

Faktisk er engangsbleer noget af det der fylder allermest i vores forbrændingsovne og på verdens lossepladser.


Skriv en kommentar

Bemærk venligst kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.