Sådan får du mere overskud i hverdagen

Mange af os oplever at have for lidt overskud i hverdagen. I dette blogindlæg giver vi dig gode råd til at få en hverdag med færre udfordringer. 

Flere af os kan mindst sætte ét kryds på nedenstående liste, enten hele tiden eller i perioder af vores liv. 

1.    Koncentrationsbesvær
2.    Angst og nervøsitet 
3.    Stress 
4.    Træt og søvnproblemer  
5.    Eksamensangst
6.    Hovedpine m.m.
7.    ADHD, OCD, ADD 
8.    Depression og humørsvingninger 


Mange oplever udfordringer i en travl hverdag, hvor man gerne vil slå til som forældre og på arbejdsmarkedet. Det kan være en stor udfordring at stå der som mor eller far, og gerne vil gøre det godt på hjemmefronten, men også gerne vil gøre det godt på arbejdsmarkedet. 

Som forældre er det nemt ofte at få følelsen af, at man ikke helt er helt til stede i nuet. Måske har du været oppe meget af natten med din baby, måske sover din tumling ikke så godt pga. tænderne eller er den store oppe for at tisse eller søge tryghed. 

Måske står du og skal til at til eksamen, og oplever angst eller stress omkring hvordan det nu skal gå, eller om du når at få læst hele pensum op. 

 

Derfor prøvede vi cap-on 
Flere af os her bag Smartble.dk har små børn, og vi kender godt det med at skulle nå det hele i en travl hverdag. Flere døjer med spændingshovedpine, og har derfor brugt tid og penge på at gå til akupunktur for at løsne nakken og skulderne.  
Der opdagede vi Lise Moeslund, som har opfundet denne fantastiske kasket. 
Og det er ikke bare en kasket, det er en Cap-on! Ikke nok med at den er smart, så kan du bruge kasketten, når det passer lige netop dig. 

 

Slip for dine udfordringer 
Det at gå til behandlinger for dine udfordringer kan være en endeløs affære, og tiden du bruger kan samtidig også være en stressfaktor! Og ja at gå til behandling kan være skønt, men når det begynder at tage al din tid, og pengene på kontoen, så findes der heldigvis andre løsninger. Og på denne måde kan du shine af overskud og samtidig have penge til et nyt stykke tøj, som passer til dit nye humør. 

 

Derfor skal du bruge cap-on 
Bruge denne cap-on mens du kører til og fra arbejde, mens du laver mad, sover eller noget helt fjerde. Derved skal du ikke bruge unødig tid på at gå til behandling, du kan bruge cap-on, mens du laver andre praktiske gøremål, og have tid til det som du helst vil bruge tiden på. 
Når disse små akupunkturpunkter stimuleres frigiver kroppen signalstoffet serotonin som modvirker, stress, angst, uro, depression og mængden af endorfiner stiger målbart. 

Behandler i regionale lidelser i bevægeapparatet og akupunktør med udgangspunkt i traditionel kinesisk medicin - Lise Moeslund, har udviklet denne smarte kastet, så du kan lave behandlingen, når det passer dig. Lise er ekspert på området, og behandler både børn og voksne. Hun har arbejdet som professionel akupunktør siden 2004, og er også fast tilknyttet behandler for spillerne i Silkeborg IF og BSV. 

Klik her og få din personlige kasket tilsendt og lad de ergonomiske dupper give dig en øjeblikkelig virkning. Kasketten er både udviklet i en børneudgave og voksenudgave.

Vi her hos smartble.dk er vilde med denne kasket. Ikke nok med at vi føler at have fået mere overskud i hverdagen, så kan du samtidig også se en video her med Nikoline som også har fået fantastisk hjælp af Cap-on. 

 

Skjul dit morgenhår

Kasketten er ikke kun anvendelig til at give dig ro i hovedet, den skjuler også dit morgenhår! Hvis du fx har været oppe hele natten, enten med din baby eller eksamensbøgerne, så brug kasketten, og du er fri for at sætte hår, inden du skal ud af døren. 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.