DIT BØRNEUNIVERS

BLEER PLEJE LEGETØJ + MEGET MEREOPLEV LAYETTE

Silkebløde produkter til dit barnFå bleer leveret fra Smartble.dk med disse 3 simple trinHvilken ble skal du bruge til dit barn

Vælg hvilken ble din baby skal bruge.


Angiv ble størrelsen

Vælg din babys ble størrelse og antal pakker.


Bleer leveret lige til døren

Vent på at vi leverer dine bleer | Det er altså Smart


Eksempler på bleer fra Smartble.dk:

Økologiske Naty bleer
FRA 74,00 DK

Vælg selv størrelse og antal pakker

Libero Comfort eller Up & Go
FRA 65,00 DKK

Vælg selv størrelse og antal pakker

Pampers Baby Dry
FRA 49,85 DKK

Vælg selv størrelse og antal pakker


Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet, så er team Smartble klar til at hjælpe dig.

Anders

Malene

Henrik

Anders

Malene

Henrik

Skriv til os på: info@smartble.dk eller ring til os på: 93 63 82 21


Danmarks bedste shop med bleer og bleer på abonnement

Vi mener at smartble.dk er Danmarks bedste bleshop. Vi tilbyder både bleer, smukke æstetiske tekstiler til amning, bleskift og som baby kan sove i. Vi tilbyder dig at få en ble på abonnement, så du nemt og bekvemt kan få bleer lige til døren. Du går bare ind og bestiller, så sørger vi for resten.

Det rigtige udvalg af bleer

Her hos Smartble.dk mener vi at have fundet det rigtige udvalg af bleer. Vi forhandler, Pampers, Naty og Libero bleerne. Alle bleer er yderst godkendte og meget populære blandt forbrugerne. Alle os her bag Smartble.dk har selv børn, og har selvfølgelig også prøvet en del forskellige bleer til vores børn. Nogle er vi helt enige om, og andre ikke. Vi kan derfor alle stå inde for de bleer, som vi har valgt her i shoppen. Fælles er dog, at vi alle er meget begejstret for de økologiske bleer fra Naty. Bleerne er økologiske og er den første ble på markedet med den krævende OK-biobaseret certificering.


Sold out
Sold out
Kommer snart
Kommer snart


Hvad skal du overveje inden du vælger ble til dit barn

Når du skal ud og finde bleer til din baby, skal du være opmærksom på forskellige elementer. Hvad passer til din baby og hvilken prisklasse ønsker du.

Bleer er en vigtig del af de ting, du skal have ved puslebordet, så derfor er det vigtigt, at de ligger klar til, når du skal skifte baby. Når baby er nyfødt, skal du regne med at bruge omkring 10 bleer om dagen, så hav derfor altid et ordentligt lager klar.

Der findes 2 typer bleer, engangsbleer og stofbleer. Engangsbleer er som navnet antyder ”engangs”, det vil sige at de bliver brugt én gang og smides derefter væk.
Hvis du vælger engangsbleer til dit barn, er det en god idé ikke at købe for mange ad gangen, da baby hurtigt vokser, og skal have en større størrelse. Stofbleer er der ikke så mange der bruger mere, men det er alligevel begyndt at komme tilbage ved puslebordene. Stofbleer er bløde og ikke så hårde ved babys hud. Stofbleerne kan bruges igen og igen, da de blot skal renses og vaskes mellem brug.

Gammeldags stofbleer er gode at bruge på puslebordet, da du derved slipper for at vaske betrækket på puslepuden flere gange om ugen. Stofbleerne er også gode til at lægge over skulderen, når baby skal op og bøvse af efter amning, eller til at beskytte dit tøj hvis du har fået en baby som gylper meget.  
Faktisk kan en gammeldags stofble bruges som varmepude. Du kommer den i mikrobølgeovnen våd, og putter den i en vandtæt pose efterfølgende. På denne nemme måde kan du selv lave en varmepude. En varmepude er rar at have hvis du er så uheldig at have fået spændinger i nakken eller skulderen, eller hvis du har fået dig en omgang brystbetændelse.Pris på bleer – høj, lav, billig - Hvorfor og hvad er forskellen

Om du skal vælge den dyre eller billige ble er op til dig, det vigtigste er bare at den passer dit barn og pengepung.

Det er vigtigt at kigge på om bleen sidder godt på dit barn og pasformen sørger for at barnet kan udvikle sig motorisk, og for at bleen ikke lækker eller klemmer.

Der kan være stor forskel på kvaliteten af bleen i forhold til prisen. Fx er vores Naty bleer utrolig bløde, faktisk stof-bløde, mod huden, og produceret i økologisk og vegansk materiale. Her er der lagt stor vægt på at producere bleer, som minimerer risikoen for bleudslet og allergi.

Som alle andre mennesker er bleer også forskellige, der er stor forskel på numser og lårstørrelser. For at tjekke om bleen sidder godt, er det en god idé at tjekke at bleen ikke efterlader spor af elastiskmærker rundt om låret, og om den holder tæt. Hvis bleen strammer eller lækker er den ikke god for dit barn.

Husk at mærke barnets hud på numsen om den er tør, hvis huden er rød og fugtig er bleen ikke god for dit barn, og du skal kigge efter et andet mærke. Derfor skal du også huske, at hvis den er god for din venindes baby, er det ikke sikkert, at den er god for din. Prøv dig endeligt frem, og lad dig ikke påvirke af hvad andre køber. Husk også altid at kigge på om bleen er svanemærket. Ved at vælge et miljørigtigt produkt, er du fri for skadelige kemikalier.

Vi anbefaler til en hver tid, at du vælger en ble uden parfume og lotion, da dit barn ikke har brug for det, og bleen bliver ikke bedre af den grund.
Når man skal finde den rette ble er der ikke andet at gøre end at prøve sig frem. Det er også vigtigt at tage bleen op til løbende revision, da kroppen ændre sig meget fra de er nyfødte, til de ikke skal bruge ble mere.

Hvis man søger efter tests på nettet omkring, om du skal vælge en dyr eller billig ble, finder du lige så mange tests og holdninger, som der er sider på google. Alle har en personlig holdning til, hvad der passer netop deres barn og konto. Egentligt er det også ligegyldigt hvordan bleen ser ud, for den skal jo bare sidde under tøjet og gøre sit formål, samt beskytte mod lækage.

Det er kun op til dig om du vil bruge pengene, du kan spare, ved at tage en billigere ble end på mere lækker latte eller barsels-kage.
Lige meget hvilken type ble du vælger, så har vi et stort udvalg hos Smartble. Vi har både dem i den dyre ende af prisskalaen, og dem i den billigere ende af prisskalaen. Vi har også alle størrelser på bleer til børn, så du kan finde den rette ble.


Sold out
Sold out
Sold out
Sold out

Shoppe guide – sådan handler du på Smartble.dk

Sådan handler du bleer på Smartble.dk

På Smartble har vi gjort det nemt for dig at bestille dine bleer. Hold musen på menupunktet ”bleer”, som du finder øverst på siden til venstre. Bruger du Smartble fra mobilen, så klikkes på de 3 streger, hvor der kommer en menu frem. Klik derefter på pilen. Nu kan du vælge mellem vores forskellige blemærker. Klik fx på siden ”Naty – økologiske bleer". Vil du hellere vælge et andet blemærke, så gør du selvfølgelig det.
Nu kommer du ind på siden som omhandler det enkelte blemærke. Har du valgt Naty, så handler siden om Naty, og du kan læse om alle fordelene ved Naty. Du kan læse om bleernes egenskaber, og hvorfor du netop skal vælge disse bleer. Nu kan du klikke på de grønne knapper, hvor der står bestil. Under Naty er der to knapper. Vælg mellem Naty bleer eller Naty buksebleer. Klik på en af de to, og du kommer nu ind på bestillingssiden.
Til at starte med skal du vælge, om du vil foretage et engangskøb, eller om du vil have en abonnements løsning, så du får bleer leveret hver måned. Vi anbefaler, at du får leveret bleer hver måned, så er du fri for at tage væk fra hjemmet, for at købe bleer. Lige meget om du vælger ble abonnements løsningen eller engangskøbet, så skal du vælge barnets ble størrelse. Vælg den størrelse, som passer til dit barn. Det er lidt forskelligt, hvordan de forskellige brands angiver vægten, men det er skrevet ud fra hver størrelse. Dernæst skal du angive hvor mange pakker du ønsker at få leveret. Du ved bedst, hvor mange bleer dit barn eller dine børn bruger. Vælg barnets køn, så vi ved hvilket køn vi sender bleer til. Til sidst skal du klikke på ”tilføj til kurv” for at komme til betalingen. Du kommer nu til kurven, hvor du kan se dit samlede planlagte køb.
Du kan godt tilføje flere produkter til din bestilling. Luk kurven og vælg det produkt du ønsker at bestille. Klik igen på tilføj til kurv. Det er også muligt at vælge flere ble abonnementer eller enkeltkøb. Har du lukket din kurv, og kan du ikke finde den, så er den i øverste højre hjørne. Klik på den og din kurv vil igen åbne. Du kan nu gå til betaling og foretage dit køb.

Sådan handler du baby- og børneprodukter på Smartble.dk

Skal du ikke købe bleer, men i stedet babyudstyr, så findes det under ”Produkter”. Klikkes på ”Produkter”, så kommer du frem til alle produkter, som er på Smartble.dk. Du kan dog holde musen over pilen, eller på telefonen klikke på pilen, så kommer kategorierne frem, og du kan nu vælge den ønskede kategori. Under kategorierne finder du vores produkter. Klik på dem for at lære og læse mere. Vi har alt fra sengetøj til badeshampoo. Har du besluttet dig for at købe produktet, så klik på tilføj til indkøbskurv. Kurven kommer nu frem, og du kan vælge at gå videre til betalingen eller klikke på krydset for at foretage ydereligere køb.
Du kan også finde vores produkter under kategorien ”Brands”. Her finder du en liste over alle vores brands, hvor der er rig mulighed for at lære mere om de forskellige mærker. Klik på det enkelte brand, for kun at se produkter fra det valgte brand. De mange forskellige brands er listet op i alfabetisk rækkefølge og med logo, så du nemmere kan finde det brand du søger.

Sådan færdiggøre du købet og betaler på Smartble.dk

Når du ser din kurv, så skal du klikke ”til betaling” for at komme videre i købsprocessen. Indtast nu din e-mail, og vælg om du vil modtage nyheder om børn og bleer. Indtast derefter din forsendelsesadresse og oplysninger på dig, så vi kan få sendt bleerne eller andre produkter til det rette sted. Til højre kan du se, hvad du er ved at købe, og har du modtaget en rabatkode, så kan den benyttes under punktet ”discount code”.
Klik videre til levering og vælg hvordan du ønsker at få dine bleer eller andre produkter leveret. Når dette er valgt, klik derefter videre til betaling og indtast dine oplysninger. Klik dernæst på ”Pay now” eller ”betal nu” for at gennemføre din ordre.
Har du valgt et abonnement på bleer, vil beløbet blive trukket på din konto, og du vil efterfølgende modtage din pakke. Dette sker hver måned. Har du købt en enkeltordre, så bliver beløbet selvfølgelig kun trukket en gang.Hjælp og vejledning til at handle bleer og babyprodukter

Når du handler hos Smartble, så vil du altid opleve en god og behagelig service. Vi har gjort det nemt for dig at handle på siden, med en overskuelig menu i toppen af siden, hvor du kan vælge den kategori, som netop du ønsker at shoppe baby- og børneudstyr i. Vil du have mere viden indenfor bleer, børneudstyr og gode råd til forældre, så besøg vores blog - Det er smart. Du finder helt sikkert meget hjælp uanset, hvilken situation du står i. Bloggen bliver jævnligt opdateret med ny viden og nye historier, så du kan roligt vende tilbage til bloggen ved lejlighed, for at tjekke om der er nye indlæg. Der kommer indlæg med fokus på bleer, hjælp til nye forældre, nye baby/børne produkter på shoppen og anmeldelser af vores produkter. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på nyheder og du får tips til en nemmere hverdag med småbørn.

Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du oplever problemer, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi sidder klar til at besvare din mail eller Facebook besked mandag – torsdag fra kl. 08:00 – 16:00 og fredag fra kl. 08:00 – 15:00. Det er også i dette tidsrum, at vi på hverdage har åbent for afhentning af varer på vores kontor i Midtjylland, nærmere bestemt i Bording. Her har du også mulighed for selv at komme og hente din ordre, så slipper du selvfølgelig for at betale fragt.Sold out
Sold out
Sold out
Sold out


Bleens historie

Bleen er oprindeligt en betegnelse for at lagen. Når man fødte indtil slutningen af 1800 tallet indgik bleen som en del af svøbelsestøjet, når spædbørn blev svøbt straks efter fødslen. Derudover indgik navlebind, svøb, svøbeliste, skjorte og hue som en del af svøbelsestøjet. Bleerne var hjemmelavet af et gammelt linned, som blev holdt sammen af nåle. Efter 1878 begyndte man dog at bruge sikkerhedsnåle til at holde bleen sammen, da det var nemmere og mere sikkert for babyerne.

I slutningen af 1800 tallet begyndte man i et vist omfang at bruge frottébleer, siden dobbeltvævede gazebleer, som man holdte fast med et par strikket bukser.
I 1955 kom de første engangsbleer på markedet i Danmark. I løbet af 1960´erne begyndte danskerne for alvor at tage dem til sig. Folk begyndte at få flere penge, og derved kunne de se at det var nemmere for husmoderen at bruge engangsbleer. Flere kvinder kom også ud på arbejdsmarkedet, som gjorde at husmoderen ikke havde den samme tid til at vaske bleer som tidligere.

I dag anvendes der også engangsbleer til voksne i tilfælde af sygdom på sygehuse og plejehjem. I dag anvender næsten alle engangsbleerne, dog bruges stofbleerne stadig i dag, og næsten alle babyer får en stofble på lige efter fødslen.


"I en travl og stresset hverdag, er det virkelig rart at kunne bruge smartble. De leverer bare varen og jeg tænker ikke engang over det længere. Det fantastisk!''

- Mie Rask

"Som ung far er det svært at finde tid til de daglige indkøb. Derfor er smartble.dk et fantastisk koncept, hvis du vil spare tid på at købe bleer! 5/5 stjerner herfra."

- Mikkel Toft