Bleer fra Libero

Svanemærkede kvalitetsbleer til dit barn

Med bleer fra Libero får du og dit barn en ble, som er udviklet gennem mange år, og dermed en ble som passer perfekt til dit barns behov. Du vælger selv type og størrelse, så dit barns udvikling ikke generes af bleen.

Med et abonnement her på Smartble.dk slipper du for selv at fragte de store og tunge Libero blepakker hjem. Du får dem altså leveret én gang hver måned lige til døren, og du kan selv vælge om det skal være de åbne Libero Comfort bleer eller de lukkede Libero Up & Go bleer.

Svanemærket

FSC-certificeret

Lotion-fri

Parfume-fri

Derfor skal du vælge Libero bleer til dit barn:

  • Libero Newborn, Libero Touch, Libero Comfort og Libero UP&GO er Svanemærket.
  • Libero bleerne er udviklet til at være så behagelig og funktionel for barnet som overhovedet muligt.
  • Libero bleerne har en meget absorberende kerne og består af et åndbart materiale, der holder barnets hud tør og blød døgnet rundt.
  • Libero bleerne er lavet i et elastisk materiale så de nemt tilpasser sig barnets krop når de leger og er i bevægelse.

Libero fra Essity:

Libero har eksisteret i over 50 år, hvor bleerne har udviklet sig løbende. Blandt andet er alle Libero bleer svanemærket, som betyder at de ikke indeholder parfume. Svanemærket er det nordisk miljømærke som viser, at der tages særligt hensyn til miljø, klima, kvalitet og sundhed fra bearbejdelse af råvarer til produktion, anvendelse og afskaffelse af det færdige produkt.

Libero er under en streng kvalitetskontrol, og går igennem omfattende tests inden de kommer ud på markedet og i butikkerne.

Libero bleerne produceres af Essity, som er en førende global hygiejne- og sundhedsvirksomhed.