Økologiske bleer fra Naty

Når kun de bedste bleer er gode nok

Naty er en fantastisk økologisk ble til dig, der vil det bedste for dit barn og for miljøet. Naty bleer er designet til at minimere risikoen for allergi og bleudslet.

Naty bleer kan vælges i både almindelige bleer i størrelser til enhver alder, og som buksebleer til de lidt større børn. Slip for besværet med at slæbe bleer hjem, når du bestiller dine bleer hos smartble.dk. Vi leverer dine bleer billigt lige til døren hver måned.

Økologiske bleer

100 % parfumefri

OK-Biobaseret

Vegansk certificeret

Derfor skal du vælge Naty bleer til dit barn:

  • Naty bleerne er økologiske og er den første ble på markedet, som har fået den meget krævende OK-Biobaseret certificering*.
  • Naty bleerne er 100 % klorin- og parfumefrie. Derved reducerer du mængden af skadelige kemikalier, der kommer i kontakt med dit barns hud.
  • Naty bleerne er certificeret af Svensk Astma og Allergiforbund. Astma og Allergiforbundet arbejder for at forbedre forståelsen og forholdene for mennesker med astma, allergi, intolerance og hypersensibilitet.
  • Naty bleerne har GMO-fri majsbaseret film, og er derved naturlig åndbare.

Naty bleeerne er af naturligt og bæredygtigt materiale

Naty er et svensk mærke, som har specialiseret sig i at lave de mest ”grønne” miljøvenlige, sunde og effektive engangsbleer på markedet. I Naty bleerne er der brugt så meget genbrugeligt materiale som muligt, uden at bleen mister den gode kvalitet og sugeevne.

Den primære absorbering i bleen er træmasse, hvilket er høstet bæredygtigt fra skandinaviske skove, og som bærer en FSC-certificering. De forskellige lag i bleen er også fremstillet af naturlige og biologisk nedbrydelige materialer, såsom kompostcertificeret væv og sukkerrør.

Der anvendes en majsstivelsesfilm som lækagebarriere. Majsstivelsesfilmen ånder, i modsætning til plastik, hvilket resulterer i en mere åndbar, mere tør og mere behagelig ble. Dette hjælper også mod at forebygge bleudslæt - en af vores Natys fordele, ifølge mange Natyforældre. Det er fuldt ud biologisk nedbrydeligt og lige så effektivt som plastik. Det er blot blidere ved dit barns helbred, da der ikke skal anvendes skadelige kemikalier. Majsstivelsesfilmen er lavet af GMO-fri majsfibre og er 100 % nedbrydelig.

Naty bleerne er desuden certificeret vegansk produkt.

*OK Biobased identificerer produktets materiale som er fremstillet af fornyelige råmaterialer. Produkterne sorteres på en stjerne skala, der angiver deres procentdel af fornyelige råstoffer (% biobaseret) fra en stjerne (20 til 40%) til fire stjerner (mere end 80% biobaseret).